AUTORIJDTIPS VOOR BEGINNERS

Het eerste dat u moet doen voordat u gaat rijden, is zich op uw gemak voelen met uw auto. Raak in theorie vertrouwd met de basisprincipes van de auto voordat u er praktisch mee gaat rijden. Zorg ervoor dat u rechtop zit met uw rug en billen volledig in de zitting en in een hoekige positie om rugletsel te voorkomen. De stoel moet in een positie worden geplaatst waarin u heel gemakkelijk en comfortabel rondom kunt kijken.

Als u eenmaal achter het stuur zit, wees dan oplettend, pas de spiegels aan, doe uw veiligheidsgordel om en houd u aan de verkeersregels. Vermijd afleiding tijdens het rijden. Hoewel er niet één juiste manier is om een ​​stuur vast te houden, hangt de juistheid ervan af van hoe u het wilt vasthouden om maximale controle over het stuur te hebben. De meeste onderzoeken tonen aan dat de positie ‘9 uur en 3 uur’ de beste is.

Begrijp het belang van richtingaanwijzers of richtingaanwijzers. Het is erg belangrijk dat u eerst vertrouwd raakt met de auto voordat u te hard gaat rijden. Houd altijd een behoorlijke afstand aan tot de voorligger.

hallorijbewijs.nl

You may also like...