MERK VERANDERT MODEACCESSOIRE IN EEN STIJLVOL GEZICHTSMASKER

Het gepatenteerde ontwerp van het duurzame kledingbedrijf Matek verandert een street ski-accessoire in een modieuze beschermende gezichtsbedekking. Dik Diks, het originele accessoire, zijn slabbetjes met coltrui gemaakt van deadstock-fleece. Dik Diks houdt de consumenten vrij van de gebruikelijke tocht en het drama van het dragen van stapels items voor koud weer. Met de toevoeging van koolstoffilters, een flexibele neusbrug en een verstelbare elastische sluiting is de Dik Dik Plus de vernieuwde versie die nu voldoet aan de door het coronavirus vereiste veiligheidsmaatregelen.

Veel modehuizen experimenteerden al vóór de coronaviruspandemie met nieuwe verkooptechnieken en vonden nieuwe wegen voor betrokkenheid en samenwerking in een nieuwe virtuele wereld, zoals het kleden van avatars in virtuele kleding en het organiseren van een wedstrijd voor het ontwerpen van luxe schoenen. Mateks beslissing om nog een stap verder te gaan en daadwerkelijk veiligheidskenmerken in hun ontwerpen op te nemen, is een zekere manier om toekomstige verkopen vast te stellen.

medisch-mondkapje.nl

www.dgmondmasker.nl